29 Ekim 2016 Cumartesi

Antalya - Bera Otel

Antalya - Bera Otel


“Turizm sektörüne ilk olarak 1999 yılında Bera Konya ile adım atan Bera Oteller Grubu, sırasıyla 2003 yılında Bera Mevlana, 2007 yılında Alternatifsiz Tatil Cenneti Bera Alanya ve son olarak 2013 Aralık Ayında Bera Ankara Oteli ile yoluna devam etmektedir. 
Kombassan Holding e ait bir otel....Memnun kaldık genel anlamda...yemek bölümü bizce karışık ve yorucuydu ve çok lezzetli başarılı değildi.milletimizin israfını görmek ayrıca üzüntü vericiydi.
 sahil kısmında içecek temin edilecek bir yer yoktu. havuz kenarından taşımak gerekti. sahilde kabin bulunsa iyi olurdu. o da yoktu. ikramlar çok. benim için  bu kadar çok ikram olması önemli değil.  ama bu birçok kişi için önemlidir. çay kahve soğuk içecekler şerbetler lobide vakit geçirip keyif yapmak isteyenler için çok güzel yer bulmak bazen sorun olabilir. bizim vaktimiz kalmıyordu. deniz havuz yemek temposu :)
bayanlar havuzu ve diğer hizmetleri kullanmadım..hatta çıkıp havuza bakmadım bile. DENİZ  benim mekanım :)
Dursun Ali Erzincanlı programına denk geldik. Biraz dinledik. Bir gece de otelin  animasyon gecesine katıldık. son anda o.m. nin isteği üzerine katıldık animasyon gösterisine. beklentilerimizin kat be kat üzerindeydi.. çok başarılıydı.. güldük.. eğlendik..

 Lobi



deniz manzaramız:)))

saatler önemlidir :)

Dursun Ali Erzincanlı programı


o.m. nin bayıldığı açılış kapanış saatlerini aklına kazıdığı mekan :))




pide ustası

ve ortaya karışık bir sunum:)


 Gün Batımı




eğlence zamanı
ekibi tebrik ederim seviyeli bir iş çıkarabilmek kolay değil...












patates kızartması yiyen kuş:)








bazı minikler çok tatlılar :)


iskeleden otele bakış


ve

ŞERBETLER




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder